Politik Og Ungdom

Informações:

Synopsis

Podcast by Politik og Ungdom

Episodes

 • Martin Møller Boje Rasmussen- Konkurrencestaten

  Martin Møller Boje Rasmussen- Konkurrencestaten

  29/05/2019 Duration: 35min

  Martin Møller Boje Rasmussen- Konkurrencestaten by Politik og Ungdom

 • Katherine Diez- Klassisk Kultur

  Katherine Diez- Klassisk Kultur

  25/09/2018 Duration: 34min

  I 11. afsnit af Politik og Ungdom besøger vi Katherine Diez, som er kulturdebattør og skribent for Berlingske. Katherine Diez interesser sig meget for klassisk kunst og kultur, og deler ud af denne interesse på hendes Instagram profil. Hun lykkedes altså med at engagere unge i en genre, på en måde som mange vil misunde. Derfor var udgangspunktet for samtalen, hvordan man  bedst muligt engagere unge i klassisk kultur. Men dette udviklede sig til at være en diskussion om hvem der egentligt har ansvaret for at brede interessen for finkulturen ud. Vært: Marc Sabatier Hvidkjær. Teknik: Magnus Bøttcher. Afsnittet blev optaget d. 24/09/2018.

 • Jacob Mark- Folkeskolen og Karaktersystemet

  Jacob Mark- Folkeskolen og Karaktersystemet

  23/08/2018 Duration: 27min

  I 10. afsnit af Politik og Ungdom besøger vi Jacob Mark, som er gruppeformand for SF. Jacob Mark er ordfører for børn, skole, uddannelse og forskning, og derfor havde vi en bred samtale nogle kernepunkter i uddannelsessystemet. Kort opsummeret mener Jacob Mark at der skal være lidt færre karakterer, lidt mere menneske- Men for at få det hele med, så lyt til podcasten, hvor vi udover karakterer, talte om skolereformen og digitalisering. Vært: Marc Sabatier Hvidkjær. Teknik/Redigering: Magnus Bøttcher. Afsnittet blev optaget d. 23/08/2018.

 • Mads Fuglede- Dannelse

  Mads Fuglede- Dannelse

  06/03/2018 Duration: 30min

  I 9. udgave af Politik og Ungdom, diskuterer vært Marc Sabatier Hvidkjær begrebet dannelse med folketingsmedlem for Venstre, Mads Fuglede. Mads Fuglede er Uddannelses- og Forskningsordfører for Venstre, og er velkendt for sit virke som et af landets førende USA-eksperter. Teknik: Viktor Rødsø Langkilde. Fotograf: Johan Gude Lykken. Redigering: Magnus Bøttcher. Vært: Marc Sabatier Hvidkjær. Optaget d. 1/3/2018

 • Lea Korsgaard - Fake news

  Lea Korsgaard - Fake news

  23/06/2017 Duration: 28min

  Lea Korsgaard - Fake news by Politik og Ungdom