Helt Seriöst Med Pär & Fredrik

Informações:

Synopsis

Pär Eriksson har precis lämnat jobbet som kommundirektör i Eskilstuna och är nybliven pensionär. I bagaget har han 40 yrkesverksamma år och två böcker om ledarskap. Lägg där till ett starkt intresse och engagemang för demokrati och folkbildning. Fredrik Pettersson är 30 år yngre än Pär och chef på ABF Sörmland. Han har ett förflutet som heltidspolitiker, redaktör och uppmärksammad opinionsbildare i frågor som rör antirasism och jämställdhet. I podden Helt seriöst med Pär & Fredrik möter de inbjudna gäster för att föra öppna, lärande och ärliga samtal. Det kommer att kretsa kring frågor som berör samhälle, politik, idrott, ledarskap, jämställdhet och civilkurage. Det är samtal där människor får prata till punkt.Det är på riktigt, det är viktigt - det är helt seriöst. Podden produceras av ABF Sörmland.

Episodes

 • Avsnitt #13 med Jessica W Sandberg

  Avsnitt #13 med Jessica W Sandberg

  26/02/2020 Duration: 01h11min

  Om drivkrafter, kommunikation och att vara besvärlig. Gäst: Jessica W Sandberg, PR-strateg och spin doctor. Podden produceras av ABF Sörmland.

 • Avsnitt # 12 med Helle Klein

  Avsnitt # 12 med Helle Klein

  29/01/2020 Duration: 01h05min

  Om demokrati, folkbildning och hotet från nazister. Gäst: Helle Klein, opinionsbildare och präst. Podden produceras av ABF Sörmland.